Скопјани од утре ќе имаат парно, ЕСМ ги доби лиценците

Со издавањето на овие лиценци се исполнети сите предуслови што се потребни за започнување на грејната сезона … Продолжи со читање Скопјани од утре ќе имаат парно, ЕСМ ги доби лиценците