Скопјани ќе останат без превоз бидејќи Владата му должи на ЈСП два милиони евра, обвини секретарот на Градот

Во меѓувреме, советничка група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Советот на Град Скопје порачаа дека ќе побараат … Продолжи со читање Скопјани ќе останат без превоз бидејќи Владата му должи на ЈСП два милиони евра, обвини секретарот на Градот