Скопјани денеска ќе останат без јавен превоз – вработените во ЈСП протестираат поради неисплатените плати

Според најавата на синдикалните претставници на ЈСП „Скопје“, автобусите на ЈСП денеска нема да возат и ќе … Продолжи со читање Скопјани денеска ќе останат без јавен превоз – вработените во ЈСП протестираат поради неисплатените плати