Скандалозна одлука на Собранието: Изгласана амнестија за Стевче Јакимовски

Членот 41 од Законот, додаден на предлог на ВМРО-ДПМНЕ, предвидува да запрат сите кривични и граѓански постапки … Продолжи со читање Скандалозна одлука на Собранието: Изгласана амнестија за Стевче Јакимовски