Сите дојави за бомби во осумте училишта во Скопје биле лажни

Дојавите стигнаа по електронска пошта до осум училишта, по што вработените и учениците беа евакуирани и се … Продолжи со читање Сите дојави за бомби во осумте училишта во Скопје биле лажни