Синови, ќерки, сопруги и снаи на функционери и правораздавачи ќе бидат идни судии и обвинители

Синови на актуелни судии и обвинители, сопругите на шефот на ОЈО ГОКК и на еден градоначалник, синот … Продолжи со читање Синови, ќерки, сопруги и снаи на функционери и правораздавачи ќе бидат идни судии и обвинители