Синот на српскиот претседател го чуваат пет вооружени лица во БиХ – Вучиќ: Тој е таму приватно

Српскиот политички аналитичар Бошко Јакшиќ за весникот „Данас“ изјави дека ниту Сталин ниту Тито не ги праќале … Продолжи со читање Синот на српскиот претседател го чуваат пет вооружени лица во БиХ – Вучиќ: Тој е таму приватно