Синот на Бајден обвинет за даночно затајување, парите ги трошел на дрога, луксузни хотели и скапи автомобили

Во обвинението на 56 страници е наведено дека Хантер Бајден ги трошел парите на дрога, луксузни хотели, … Продолжи со читање Синот на Бајден обвинет за даночно затајување, парите ги трошел на дрога, луксузни хотели и скапи автомобили