Синдикатот на УПОЗ бара усогласување на платите со минималната плата

Бошко Талески, претседател на синдикатот во локалната самоуправа апелира советниците да го прифатат Колективниот договор За поздравување … Продолжи со читање Синдикатот на УПОЗ бара усогласување на платите со минималната плата