Синдикатите на ЈСП ќе одлучуваат дали ќе ја прекинат работата откако раководството им вети исплата на платите

Синдикатите на ЈСП најавија дека денеска околу 15 часот ќе одлучуваат за најавата за прекинување на работата … Продолжи со читање Синдикатите на ЈСП ќе одлучуваат дали ќе ја прекинат работата откако раководството им вети исплата на платите