(СИМУЛАЦИЈА) ВМРО-ДПМНЕ освојува 59 мандати, СДСМ 19, ДУИ 18, „Вреди“ 13 по пребројани 85,66% од избирачите

Останати партии што би влегле во Собранието според досега пребројаните гласови се Левица со 6 пратеника и … Продолжи со читање (СИМУЛАЦИЈА) ВМРО-ДПМНЕ освојува 59 мандати, СДСМ 19, ДУИ 18, „Вреди“ 13 по пребројани 85,66% од избирачите