Симовски: До утре очекуваме да бидат попишани еден милион граѓани

Бројот на оние што одбиваат е незначителен, а по разговорите, кај нив повеќе нема двоумење и се … Продолжи со читање Симовски: До утре очекуваме да бидат попишани еден милион граѓани