Симнато црковното знаме во манастирскиот комплекс на Попова Шапка, на негово место поставено албанското

Во врска со случајот на својот фејсбук-профил реагираше директорот Комисијата за односи со верските заедници Даријан Сотировски, … Продолжи со читање Симнато црковното знаме во манастирскиот комплекс на Попова Шапка, на негово место поставено албанското