Силвестри: Патот кон ЕУ да се држи настрана од историјата

Тоа што најмногу го посакуваме е надминување на моменталната блокада во најскоро можно време и за таа … Продолжи со читање Силвестри: Патот кон ЕУ да се држи настрана од историјата