Силва во пакет со Вархеји утре во Софија и Скопје

Информацијата дека шефот на португалската дипломатија и еврокомесарот заедно ќе ги посетат Бугарија и Северна Македонија дополнително … Продолжи со читање Силва во пакет со Вархеји утре во Софија и Скопје