Силјановска-Давкова: Жално е што во формулацијата на ОБСЕ и ОДИХР за изборите сѐ уште не сме чуле дека биле фер и демократски

По добивањето на Уверението за избор на Претседател на државата од ДИК, Силјановска-Давкова во изјава за МИА … Продолжи со читање Силјановска-Давкова: Жално е што во формулацијата на ОБСЕ и ОДИХР за изборите сѐ уште не сме чуле дека биле фер и демократски