Силјановска-Давкова: Лажна е тезата за дилемата за запад или исток, дилемата е дали ќе бидеме пристојна мала држава или протекторат

Не сме против ЕУ, не сме против Бугарија, меѓутоа членот 8 од Лисабонскиот договор повикува на реципроцитет … Продолжи со читање Силјановска-Давкова: Лажна е тезата за дилемата за запад или исток, дилемата е дали ќе бидеме пристојна мала држава или протекторат