Силјановска-Давкова и Спасеновски можни претседателски кандидати на ВМРО-ДПМНЕ, партијата го мери нивниот рејтинг, тие воздржани во коментарите

Двајцата универзитетски професори од катедрата на Правниот факултет, Силјановска-Давкова, која е во пензија, но е актуелен пратеник … Продолжи со читање Силјановска-Давкова и Спасеновски можни претседателски кандидати на ВМРО-ДПМНЕ, партијата го мери нивниот рејтинг, тие воздржани во коментарите