Силјановска-Давкова и официјално кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за шеф на државата – нема да ве засрамам, порача таа

„Јас ве уверувам дека ќе ги мерам зборовите, ве уверувам дека ќе градам сојузи и сојузништва, дека … Продолжи со читање Силјановска-Давкова и официјално кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за шеф на државата – нема да ве засрамам, порача таа