Силен земјотрес ја погоди Турција, најмалку 35 лица се повредени

Проценките за длабочината на земјотресот варираат од 2 до 10 километри. Вториот земјотрес со јачина од 4,7 … Продолжи со читање Силен земјотрес ја погоди Турција, најмалку 35 лица се повредени