Сиљановска-Давкова: Заканите од Грција не се во духот на развивање пријателски односи, треба да бидеме малку Скандинавци

Во таа насока, претседателката на државата посочи дека треба добро да се фрли поглед на културната дипломатија … Продолжи со читање Сиљановска-Давкова: Заканите од Грција не се во духот на развивање пријателски односи, треба да бидеме малку Скандинавци