Силјановска го поучи Пендаровски да го прочита хрватскиот пред да го потпише македонскиот Закон за попис

Би сакала да имаме попис како стандардна статистичка операција, по извесни правила, а не политичка операција со … Продолжи со читање Силјановска го поучи Пендаровски да го прочита хрватскиот пред да го потпише македонскиот Закон за попис