Си Ѓинпинг по третпат избран за претседател на Кина

Ваквата одлука на кинескиот парламент, која е историски преседан во земјата, ќе му овозможи на 69-годишникот да … Продолжи со читање Си Ѓинпинг по третпат избран за претседател на Кина