Шведски епидемиолог: Нема да имаме нов бран од ковид-19 наесен, ќе имаме имунитет

Шведскиот епидемиолог Јохан Гисеке, кој е еден од главните советници на шведската влада во справувањето со коронавирусот … Продолжи со читање Шведски епидемиолог: Нема да имаме нов бран од ковид-19 наесен, ќе имаме имунитет