Што предвидуваат двете декларации од Самитот во Софија

Лидерите на земјите од Западен Балкан, на денешниот Самит во Софија во рамките на Берлинскиот процес потпишаа … Продолжи со читање Што предвидуваат двете декларации од Самитот во Софија