Што пишува во Протоколот со Бугарија и заклучоците на Советот на ЕУ: Кога треба да стапат на сила уставните измени

По денешната лидерска средба, Ковачевски, Мицкоски и ДУИ излегоа со различни ставови, меѓу другото, и за тоа … Продолжи со читање Што пишува во Протоколот со Бугарија и заклучоците на Советот на ЕУ: Кога треба да стапат на сила уставните измени