Што е циклонската бомба што ги замрзна САД?

Поради моќната арктичка зимска бура, издадени се предупредувања за повеќе од 135 милиони луѓе. Областа што ќе … Продолжи со читање Што е циклонската бомба што ги замрзна САД?