Штанд на политичка партија во близина на избирачко место, расфрлени летоци, агитирање – дел од изборните нерегуларности регистрирани од МВР

Од МВР упатуваат апел до граѓаните и до учесниците во изборите и во преостанатиот дел од гласањето … Продолжи со читање Штанд на политичка партија во близина на избирачко место, расфрлени летоци, агитирање – дел од изборните нерегуларности регистрирани од МВР