Штајнмајер пред пратениците го цитираше Блаже Конески, а ги спомена и „Пиреј“ и „Медена земја“

Романот на векот „Пиреј“ на впечатлив начин ја опишува судбината на Македонците Јон и Велика на почетокот … Продолжи со читање Штајнмајер пред пратениците го цитираше Блаже Конески, а ги спомена и „Пиреј“ и „Медена земја“