„Шпигел“: Шолц одлучи да испрати тенкови „леопард 2“ во Украина

Украина смета дека тенковите се клучни за пробивање на руските линии и за надминување на очекуваната руска … Продолжи со читање „Шпигел“: Шолц одлучи да испрати тенкови „леопард 2“ во Украина