Шолц: Заедничката работа на ЕУ и регионот е да ја направат европската иднина реалност

Берлинскиот процес не само што може да го ослободи потенцијалот на регионот туку и да го забрза … Продолжи со читање Шолц: Заедничката работа на ЕУ и регионот е да ја направат европската иднина реалност