Шокантни се реакциите против еврејската група Лев Тахор, сметаат новинарите Ѓорѓевски и Николовски

Според Бранко Ѓорѓевски, групата Лев Тахор со ништо не покажала дека претставува опасност за околината За новинарот … Продолжи со читање Шокантни се реакциите против еврејската група Лев Тахор, сметаат новинарите Ѓорѓевски и Николовски