Шилегов за загадувањето: Ќе има почести инспекции во индустриските капацитети

Три компоненти се важни за да се намали загадувањето на воздухот во Скопје, смета градоначалникот Петре Шилегов. … Продолжи со читање Шилегов за загадувањето: Ќе има почести инспекции во индустриските капацитети