Шилегов: Не е проблем ако Данела е Бугарка, туку што ја лажеше јавноста

Немав дебата со неа. Не знам што ја навредило досега, ама бегањето од дебатата е нешто што … Продолжи со читање Шилегов: Не е проблем ако Данела е Бугарка, туку што ја лажеше јавноста