Шестоодделенците ќе стартуваат со помошни материјали, за сите други одделенија учебниците веќе се испорачуваат, велат од МОН

На шестоодделенците, кои за да добијат учебници ќе треба да почекаат да поминат сите фази на процесот … Продолжи со читање Шестоодделенците ќе стартуваат со помошни материјали, за сите други одделенија учебниците веќе се испорачуваат, велат од МОН