Шести пакет санкции кон Русија: Ембарго на увозот на нафта до крајот на годината, уште три радиодифузери на „црната листа“…

Новиот список вклучува 58 санкционирани лица, меѓу кои и многу руски воен персонал, но и сопругата, ќерката … Продолжи со читање Шести пакет санкции кон Русија: Ембарго на увозот на нафта до крајот на годината, уште три радиодифузери на „црната листа“…