Шестгодишно девојче кое имало симптоми на настинка починало во болницата во Битола

Девојчето, со симптоми на настинка, покачена температура и дијареја, било однесено од родителите на Педијатрија и, како … Продолжи со читање Шестгодишно девојче кое имало симптоми на настинка починало во болницата во Битола