Шаќири: Ќе побарам одговорност ако наставните програми за седмо одделение не бидат готови до крајот на ноември

Ако програмите не стигнат до крајот на ноември, ќе побарам одговорност. Ако од крајот на ноември имаме … Продолжи со читање Шаќири: Ќе побарам одговорност ако наставните програми за седмо одделение не бидат готови до крајот на ноември