Шаќири: До крајот на неделата ќе се знае дали второто полугодие ќе се одвива со физичко присуство или онлајн

Поради влошената епидемиолошка состојба и процената дека земјата се наоѓа на врвот на ковид-заразата, Владата на седница … Продолжи со читање Шаќири: До крајот на неделата ќе се знае дали второто полугодие ќе се одвива со физичко присуство или онлајн