Шахпаска: Приоритет во градинките ќе имаат деца на самохрани родители и на оние што не можат да работат од дома

Согласно со протоколот, градинките имаат капацитет да згрижат 19 000 деца, но интерес за згрижување покажале родители … Продолжи со читање Шахпаска: Приоритет во градинките ќе имаат деца на самохрани родители и на оние што не можат да работат од дома