Северна Македонија се обидува да го ограничи правото на здружување на Бугарите, реагира Софија

Одлуките што ги носат властите во Северна Македонија, се наведува во реакцијата, се директно поврзани со степенот … Продолжи со читање Северна Македонија се обидува да го ограничи правото на здружување на Бугарите, реагира Софија