Северна Македонија не успеа да се најде ниту на „зелената“ листа за влез во Црна Гора

Државјаните на Канада, Русија, Украина, Белорусија, Азербејџан и Зимбабве од утре ќе може слободно да влезат во … Продолжи со читање Северна Македонија не успеа да се најде ниту на „зелената“ листа за влез во Црна Гора