Северна Кореја се заканува со невидено силен одговор поради воените вежби на Јужна Кореја и САД

Изјавата дојде додека Јужна Кореја и САД се подготвуваат за годишни воени вежби како дел од напорите … Продолжи со читање Северна Кореја се заканува со невидено силен одговор поради воените вежби на Јужна Кореја и САД