Северна Кореја прогласи победа над коронавирусот и ја обвини Јужна Кореја за избувнувањето

Сестрата на севернокорејскиот лидер Ким, Ким Јо-чан, рече дека избувнувањето на вирусот е предизвикано од пропагандни летоци … Продолжи со читање Северна Кореја прогласи победа над коронавирусот и ја обвини Јужна Кореја за избувнувањето