„Северен тек“ како швајцарско сирење – откриено и четврто истекување во Балтичкото Море

Со ова, досега има две истекувања на шведска и две на данска страна, изјави претставник на шведската … Продолжи со читање „Северен тек“ како швајцарско сирење – откриено и четврто истекување во Балтичкото Море