Села си поднесе оставка од функцијата претседател на Алијанса за Албанците

Партијата сега ќе прави темелни анализи за да види која е причината за лошиот резултат на изборите … Продолжи со читање Села си поднесе оставка од функцијата претседател на Алијанса за Албанците