Села доби партиска функција, поранешната заменичка на Арсовска и двајца пратеници станаа потпретседатели на Алијансата

Партијата ќе добие и четврт потпретседател кој ќе дојде до редовите на тетовскиот огранок. Денешната седница на … Продолжи со читање Села доби партиска функција, поранешната заменичка на Арсовска и двајца пратеници станаа потпретседатели на Алијансата