Секторот за компјутерски криминал при МВР го истражува инцидентот на јутјуб-каналот на Собранието, Џафери го чека исходот

Истрагата е во тек, штом добиеме официјални информации веднаш ќе бидете информирани, рекоа денеска од Собранието на … Продолжи со читање Секторот за компјутерски криминал при МВР го истражува инцидентот на јутјуб-каналот на Собранието, Џафери го чека исходот