Сега и Бектеши најавува минимално поскапување на струјата од Нова година

Ако се исполни планот за производство од страна на ЕСМ до крајот на оваа година, не очекувам … Продолжи со читање Сега и Бектеши најавува минимално поскапување на струјата од Нова година