Се враќа дневната евтина тарифа на струјата, потврди Бислимоски

Дневната евтина тарифа за електрична енергија ќе ја има два часа во периодот од 11 до 16 … Продолжи со читање Се враќа дневната евтина тарифа на струјата, потврди Бислимоски